Gravid vondt øverst i magen bli kåt

plages med sure oppstøt og gulping. Menstruasjonsliknende smerter og blødning fra skjeden, særlig i tidsperioden.-12. Noen andre som har vært borti dette? Magesmerter kan komme av alt fra betennelse i tarmen til omgangssyke, og det anbefales å ta en tur til legen om du sliter med mageproblemer. En mer sjelden diagnose, men som kan gi lignende symptomer, er eosinofil øsofagitt, også kjent som allergi i spiserøret. Sitter smerter nederst til venstre i magen kan det skyldes tykktarmen: Det kan være forstoppelse i området der tykktarmen møter rektum.

Gravid vondt øverst i magen bli kåt - Smerter øverst i

Er smertene lokalisert ved navlen, eller lenger ned i magen, på høyre eller venstre side, har det gjerne med tarmen og gjøre, sier hun. Men en liten ting jeg lurer når jeg leser alle svarene: Når dere skriver at dere er.eks; uke 6, er det slik at fosteret er 6 uker og dere i svangerskapsuke 8? Vi regner at 10-15 prosent av alle påbegynte svangerskap ender med spontanabort. En vanlig årsak til refluks er at lukkemekanismen mellom magesekken og spiserøret er for slapp, eller at presset fra magen blir stort som ved overvekt eller graviditet. Les mer her: Hyppighet: Vanlig, trimester: Alle, søkeord: kynnere, smerter, magesmerter. Fåes kun på apotek. Chrons sykdom, påpeker Olbjørn. Alle har vondt i magen av og til, men mange har magesmerter som fører til bekymringer og redusert livskvalitet. Sitter smertene kun nederst til høyre, bør du være oppmerksom. . I tillegg kan magesmerter nederst til venstre skyldes irritabel tarm eller betennelse i tarmen som ved ulcerøs kolitt.

Videos

Tht Kat Purrrty Bella. Spesialist Christine Olbjørn har barnegastroenterologi som spesialfelt. For eksempel kan du være oppmerksom om smertene sitter i øvre eller nedre av magen, tipser Kvenshagen. Hun legger til at uregelmessig avføring det vanligste symptomet på forstoppelse, og at mange barn utredes for dette. Men da har du gjerne andre symptomer, som kvalme gravid vondt øverst i magen bli kåt og feber i tillegg, avslutter Olbjørn. Har du vondt i øvre del av magen eller mellom brystbeina, kan det tyde på refluks. Jeg har hatt myyyye vondt i magen! Smerter lenger ned i magen kommer som regel av problemer knyttet til tarmsystemet: Smerter nederst i magen og midt på magen kan være vanskelig å finne ut av, fordi det kan skyldes så mye forskjellig. Du får lære mer om tarmflora, de gode og mindre gode tarmbakteriene, og hvordan vi kan ernære de gode.

Kommentarer (1)

  1. gravid vondt øverst i magen bli kåt sier:

    Vondt Øversagen : Den. Snakk med legen om. Nå har jeg hatt.

Legg igjen et Svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *