Massasje jenter østfold tantrisk massage

massasje jenter østfold tantrisk massage

vår tantriske massasje, og gjenvinn din følelse av velvære. Du vil føle deg oppløftet og avspent; også på det seksuelle plan; dvs fri for frustrasjoner og ubehag. Vår erfaring er at de fleste har begrenset kunnskap rundt dette. Terapeuten vil kunne formidle og veilede deg til hvordan du bedre kan kontrollere denne energien og dermed berike intimiteten i ditt liv. Vi vet at tradisjonelt er menn overfokusert på de genitale områdene under samkvem.

Eden Massasje: Massasje jenter østfold tantrisk massage

Du vil oppleve en euforisk følelse som har sitt utgangspunkt i den lette berøringen av huden; og som videre trigger energiene i hele din kropp. Vi søker i stedet mot å løfte deg til an annen dimensjon der din seksuelle energi vekkes til en helhetlig nivå som inkluderer hele din kropp og ikke bare i genitalia.

Videos

Beautiful Fucking - Tantric Lovers. massasje jenter østfold tantrisk massage massasje jenter østfold tantrisk massage Se alle omtaler Se alle omtaler eller, legg til en oppføring Legg til en oppføring. Siste avtale tidspunkt:.00, bestill nå, tjenester og Priser. På dette stadiet ved din behandling hos Eden Tantrisk Massasje Bergen, kan du oppleve din seksuelle energi på en måte du aldri før har opplevet; lykksalig, dyp, overveldende men likevel håndterlig. Kunnskapen og innsikten i vår seksuelle energi er forløsende til å berike vårt liv. Veldig myk og avslappende, samtidig intens nok.

Kommentarer (1)

  1. massasje jenter østfold tantrisk massage sier:

    Tantrisk massasje er i. Med vår Tantric Massage. Essensen av Eden Tantric.

Legg igjen et Svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *