Naken i solen samleie med mensen

tante rød på besøk. Mensen gjør oss ikke ubrukelige, og vi klarer fint å utføre våre dagligdagse oppgaver. Altså: Solariumet blir ikke blødd ned selvom vi har mensen. Mensdag til neste første mensdag skal eggløsningen være på dag 14 (eggløsning er 14 dager før. Alle vett at uten kondom eg mye bedre enn med kondom, derfor lurte jeg på om når eg har mensen ( vi vett alle hva som skjer da) om jeg å typen kan ha sex uten kondom å han cume inni meg uten at jeg. Menn derimot synes ofte det er litt stas å skryte av at de fikk ha sex med dama selv om hun hadde mensen.

Kan jeg: Naken i solen samleie med mensen

Fjernstyrt truse vibrator singler nettsteder gratis 510
Naken i solen samleie med mensen Og du leste riktig. Men det forekommer og det er flere som har samleie, selv om kvinnen har menstruasjon. For akkurat det med å ha sex under menstruasjon kan for mange virke litt ekkelt, selv om flere som leser dette mest sannsynlig har hatt det en gang eller to, kanskje også ved et «uhell». Ellers finnes det preventiver som kan brukes i stedet for kondom! Hvilken effekt lesbisk dating realescort norge har pauser under onanien?
naken i solen samleie med mensen 315
Modne kvinner som soker unge menn stavanger 964
Kåte norske jenter danske sex historier Jeg vet ikke bakgrunnen til denne lappen, men hvis poenget er at man skal ta hensyn til andre så har jeg en ting å si: Vi kvinner skal ikke ta hensyn til andre fordi kroppene våre fungerer, produserer eller fordi vi rett og slett er kvinner. Alt går etter planen, men i det dere treffer senga, kommer du på at du har helt glemt at du har mensen. I tillegg til at man faktisk kan bli gravid, er man mer mottagelig for infeksjoner. Ja Nei, jeg synes også du bør lese: Har du hatt avbrutt samleie (uten prevensjon såkalt hoppe av i svingen, og lurer på om du kan ha blitt gravid?

Kommentarer (1)

  1. naken i solen samleie med mensen sier:

    Alle vett at uten kondom. Hadde sex for første gang.

Legg igjen et Svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *